In Nederland kampt 1 op de 3 mensen met een hoofdhuidprobleem.

Deze kunnen veroorzaakt worden van binnen uit, denk daarbij o.a. aan hormonen ( schildklier, testosteron, overgang of b.v. P.C.O.S. ) , stress, voeding, ziektes of chemo behandelingen. Ook van buitenaf kunnen hoofdhuid en haarproblemen ontstaan door b.v. schimmels, irritatie, gist, of een allergische reactie.

Om meer van de materie te weten te komen, en u beter van dienst te kunnen zijn, heb ik verschillende cursussen gevolgd over de geneeskrachtige werking van kruiden, en heb ik diverse HBO opleidingen voltooid, (Hormonen en Voeding, Mineralen leer, Orthomoleculaire voeding, Supplementen leer). Voor een gezonde (hoofd) huid is ook een goede darmwerking van belang.

Ook ben ik in de leer gegaan bij dermatologen ( basis en vervolg opleiding) . Deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik de medicinale hoofdhuid verzorgingslijn van Mediceuticals in mijn salon heb staan.

Vanwege mijn eigen ideologie en omdat veel mensen allergische reacties krijgen van cosmetica heb ik tevens gekozen voor een 100 % biologische verzorgingslijn van Oliebe.


 

Haarprobleem1